Placinta cu branza

de rena in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2014 | 2459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.branza feta sau telemea
  • 1,1\2 pahar faina
  • 1,1\2 pahar gris
  • 1,1\2 pahar lapte
  • 1,1\2 pahar ulei
  • 4 oua
  • o lingurita praf de copt
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Intr-un vas cernem faina ,grisul si praful de copt.

In alt vas adanc punem uleiul,laptele,si ouale batem cu telul pana se amesteca bine toate ingredientele lichide,adaugam putina sare si piper.

Punem faina cernuta cu grisu si praful de copt amestecam bine ,maruntim cu mana branza si iar amestecam usor .

Rasturnam in tava (tava nu trebuie unsa sau tapetata cu hartie ).

Bagam in cuptor la 200 de grade pentru 30 de min.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza